Inför sommarsäsongen lanseras Summer IPA – ett extra friskt sommaröl!

Hornbeer Summer IPA lanseras på Systembolaget fredagen den 7 juli 2017.

Från de danska humlekonstnärerna på Hornbeer hittar vi en blommig och fruktig Summer IPA med toner av citrus, tallbarr och exotisk humle!
Finns en begränsad mängd – 4680 stycken – på flaska!

HORNBEER
Hornbeer är beläget på Nordsjälland, närmare bestämt utanför Kirke Hyllinge inte långt från Roskilde. Bryggeriet drivs av det gifta paret Jørgen Fogh Rasmussen och Gunhild Rasmussen. Jørgen ansvarar för produktionen medan Gunhild sköter det administrativa och även målar de tavlor som ligger till grund för Hornbeers fantastiska etiketter. Bryggeriet grundades 2008 men brann ner redan samma år. 2009 var man dock igång igen och utsågs samm år till Danmarks bästa bryggeri av den stora föreningen Danske Ølentusiaster. En bedrift man sedan upprepade såväl 2010 som 2011. Bryggeriet har utöver detta vunnit ett stort antal utmärkelser och priser såväl i Danmark som på många internationella tävlingar och mässor, bland annat på Stockholm Beer Festival. Givetvis står kvalitet och smakrikedom i centrum hos Hornbeer. Alkoholhalten är ofta relativt hög men det sker i så fall i balans med de övriga smakparametrarna på ett sätt som skapar eleganta och samtidigt koncentrerade öl med stort djup och komplexitet. Bryggeriet erbjuder ett mycket stort sortiment, över 30 ölsorter sammanlagt. Flera av dem är säsongsprodukter och vi på Beer Enthusiast ser fram mot att i dialog med våra kunder erbjuda ett levande sortiment av dessa hyllade öl.

Hornbeers motto är enkelt att förstå och de lever upp till det i varje droppe: Hornbeer… Smager altså godt

hornbeer.dk/

Ursprung: Danmark, Kirke Hyllinge| Producent: Hornbeer | Vol: 50cl | Alk: 6,3% |Systembolaget art.nr: 10098-01 | Pris: 49,90 | Lansering: 7 juli 2017