Oktoberfest på hemmaplan.

Istället för att åka till München räcker det att åka till Systembolaget och plocka upp några flaskor av denna festliga öl!

ZOLLER-HOF EXPORT FESTBIER 5,3% finns i 261 butiker runt om i landet. Artikelnummer är  – 11404

Råvaror – vatten, kornmalt, jäst och humle.

Alla de stora bryggerierna i Bayern gör sedan många år ett ljusare festöl i anslutning till Oktoberfesten i München. Endast bryggerierna i München får kalla det Oktoberfestbier, så därför heter Zoller-Hof´s variant endast Festbier. Ölstilen är som en smakrik lager med märkbar sötma och aningen högre alkoholhalt. Denna moderna variant har till stor del ersatt den traditionella ölen Märzenbier, och är det öl vi i dag förknippar med oktoberfesten.

Brödig smak med maltiga undertoner och inslag humle och karamell. Beskan är balanserad och väl integrerad.
Passar till ljus fisk, charkuterier, grillat kött och smakrika vegetariska rätter.

Zoller-Hof Privatbrauerei grundades 1845 i Sigmaringen i Sydöstra delen av Tyskland. Verksamheten bedrivs ännu idag i privat regi. Filosofin hos Zoller-Hof är att inte kompromissa med vare sig råvaror, smak eller hantverksmässig noggrannhet. Naturligtvis bryggs ölen enligt de Tyska renhetslagarna som härstammar från 1516.

För mer information, vänligen kontakta;
Peter Moschna, produktchef på AMKA
tel 070-0923423, pmo@amka.se

Ursprung: Tyskland | Producent: Zoller-Hof Privatbrauerei | Vol: 50cl |Alk: 5,3% | SB art.nr: 11404 | Pris: 22,50 |