Alkoholfria drinkar – Gin Tonic och Mojito Mocktail

Nytt i vårt sortiment denna sommar är två alkoholfria drinkar från den holländska producenten Sir James 101.

Sir James 101 Mojito Mocktail

Sir James 101 Mojito är en alkoholfri drink som ersätter din traditionella Mojito. Naturligtvis finner du här det omistliga inslaget av färsk mynta men också naturliga smaker och extrakt av lime och rörsocker. Påtaglig mynta-arommed inslag av lime och örter med en lång och balanserad finish. Sir James 101 Mojito Mocktail är skapad för att ge en attraktiv arom av färsk mynta och lime. En flaska Sir James 101 Mojito Mocktail innehåller 23,5 gram socker.

Sir James 101 Gin Tonic

Sir James 101 Gin Tonic är en alkoholfri drink som ersätter din traditionella Gin & Tonic. Naturligtvis finner du här det omistliga inslaget av det febernedsättande ämnet kinin men också naturliga smaker och extrakt av enbär och lime. Sir James 101 Gin Tonic är skapad för att ge en attraktiv arom av färsk citrusfrukt och botaniska örter som enbär och rosmarin. En flaska Sir James 101 alkoholfri Gin Tonic innehåller 22 gram socker.