Sparkling Göteborg 2022

Förra helgen deltog vi i ett mycket lyckat och väldigt roligt event i Göteborg som handlade om allas favoritviner – bubbel!
Under de två dagarna som eventet varade var det nästan 5000 personer som besökte mässan och vi fick tillfälle att fylla nästan allas glas med våra viner!

Loxarel A Pel Classic Penedes Brut Nature Reserva
Loxarel A Pel Rosé
DC Brut Rosé Cap Classique

”I Sverige älskar vi bubbel och det kanske inte är så konstigt, mousserande vin passar till alla former av tillfällen, vardag som fest. På Sparkling Göteborg får du uppleva det bästa av världens mousserande viner och passande delikatesser. Vi har samlat dom kunnigaste leverantörerna av bubbel för att du ska få lära dig mer och få chansen att smaka på nya och gamla favoriter inom bubbelvärlden.” – Sparkling Göteborg

Gothenburg’s biggest sparkling event – Sparkling Göteborg

Last weekend we participated in a very successful, super fun event in Gothenburg that was all about our favorite wine, sparkling!
During two days close to 5000 people visited Sparkling Göteborg and we had the opportunity to pour our wines to most of them.

“In Sweden, we love bubbly and it’s not so strange, sparkling wine is suitable for all kinds of occasions, everyday as well as parties! At Sparkling Göteborg you get to experience the best of the world’s sparkling wines and suitable delicacies. We have gathered the most knowledgeable suppliers of bubbles so that you can learn more and have the chance to taste new and old favorites in the world of bubbles.” – Sparkling Göteborg 2022