Stockholm Sparkling & Wine 2023

Precis så glatt och sprudlande som man kunnat hoppas på, blev Stockholm Sparkling & Wine på Waterfront Congress Centre!
Drygt 5000 vinentusiaster susade omkring bland oss i montrarna i dagarna två och provsmakade så det stod härliga till. Vi var naturligtvis där och bjöd på våra fantastiska Loxarel A Pèl, både vitt och rosé!

Loxarel A Pèl från Penedès
Kanske har ni stött på vårt härliga bubblande syskonpar A Pèl under året som gått?
Oansett vitt eller rosé levererar A Pèl fantastiskt mycket vin för 129 kronor, så missa inte dessa till nyår! Vinerna har legat på jästfällningen längre än vad lagen kräver, vilket ger en ökad komplexitet. Att A Pèl dessutom inte har något tillsatt socker gör ju bara saken bättre. Den fruktiga och helt torra smaken har balanserad fruktsyra och inslag av gula äpplen, blodapelsin, kex och mineral.