Göteborgs populära bubbelmässa – Sparkling Göteborg

Sparkling Göteborg hälsade alla välkomna till ett mousserande event med champagne, cava, crémant och andra mousserande viner på Clarion Hotel Post i Göteborg förra helgen 20-21 oktober.

I Sverige älskar vi bubbel och det är kanske inte så konstigt, mousserande vin passar till alla möjliga tillfällen, vardag som fest. På Sparkling Göteborg fick man uppleva det bästa av världens mousserande viner och passande delikatesser. De hade samlat de mest kunniga leverantörerna av bubbel så att du kunde lära dig mer och få chansen att smaka på nya och gamla favoriter i bubbelvärlden.

Självklart var vi där med Loxarel a pèl x2!
Loxarel a pèl Classic Penedés Brut Nature Reserva
Loxarel a pèl Classic Penedés Brut Nature Reserva Rosé

Det var ett utsålt event med ca. 4500 besökare under de två dagarna. Loxarel var mycket populär och många höll den som en favorit på mässan. Familjen Mitjans kom över från Spanien för att se hur vi jobbar med deras varumärke och de var mycket nöjda efteråt.